Chris Haenen

Mijn naam is Chris Haenen en ben verloskundige sinds 2005. Nadat ik eerst als verpleegkundige heb gewerkt en 3 kinderen heb gekregen, ben ik de opleiding tot verloskundige gaan volgen. Sinds het behalen van mijn diploma werk ik met veel liefde voor mijn vak. Ik ben ook echoscopiste en heb in 2013 de switch gemaakt naar een kleinere praktijk waar meer ruimte is voor persoonlijke begeleiding. Ik hoop jullie gauw te zien!

José Rack

Mijn naam is José Rack en ben sinds begin 2014 werkzaam in de praktijk. Na jaren in een verpleeghuis te hebben gewerkt, heb ik mijn droom om verloskundige te worden waargemaakt. Daarnaast ben ik ook echoscopiste. Ik ben opgegroeid in Berlicum en nu al jaren wonend in ‘s-Hertogenbosch met mijn man en 2 kinderen, een zoon (2003) en dochter (2005). Ik heb bewust gekozen om in een kleinere praktijk te gaan werken, zodat er voldoende ruimte is om een goede band met elkaar op te bouwen. Ik kan niet wachten om deze bijzondere fase uit het leven samen met jullie te mogen doorlopen!

Marloes Schoonen

Mijn naam is Marloes Schoonen en ben in de zomer van 2016 als invaller in de praktijk komen werken. Daarna ben ik blijven plakken in deze gezellige praktijk. Ik heb het hier ontzettend naar mijn zin. Ik kom uit Veldhoven, maar ben samen met mijn vriend en 2 katten in oktober 2017 naar Kerkdriel verhuisd om dichterbij de praktijk te wonen. Naast verloskundige ben ik ook echoscopiste. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten in de praktijk!