Chris Haenen

Chris Haenen is verloskundige sinds 2005. Nadat ze als verpleegkundige heeft gewerkt
en 3 kinderen heeft gekregen is ze de opleiding voor verloskundige in
Maastricht gaan volgen. Sinds haar diploma heeft ze met veel liefde voor
het vak als verloskundige in een grote praktijk gewerkt. Vanaf 1 januari 2013 heeft zij de
praktijk van L. Hidajat  overgenomen en een nieuwe start gemaakt.
“In een kleine praktijk is er ruimte om persoonlijke begeleiding te kunnen geven”.

José Rack

José Rack is sinds 2014 als verloskundige werkzaam bij praktijk Florence. Na jaren in een
verpleeghuis te hebben gewerkt, heeft zij haar droom om verloskundige te worden
waargemaakt. Zij heeft haar opleiding in Rotterdam gevolgd en is sinds 2015 ook echoscopiste.
Zij heeft bewust voor een kleine praktijk gekozen, zodat er voldoende ruimte is om een
goede band met elkaar op te bouwen. Vol enthousiasme geeft zij begeleiding tijdens
de zwangerschap, de bevalling en het kraambed. José komt uit ‘s-Hertogenbosch
en is  zelf moeder van 2 kinderen.

Marloes Schoonen

Dag dames en partners! Ik ben Marloes Schoonen en ben in de zomer van 2016 als invaller in de praktijk komen werken. Daarna ben ik blijven plakken in deze kleine gezellige praktijk. Ik heb het hier ontzettend naar mijn zin. Ik kom uit Veldhoven, maar ben samen met mijn vriend en 2 katten in oktober 2017 naar Kerkdriel verhuisd om dichterbij de praktijk te wonen. Verder ben ik momenteel bezig met mijn opleiding tot echoscopiste welke ik in juni 2018 hoop af te ronden. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten in de praktijk!

Dieke Wijgergangs

Mijn naam is Dieke Wijgergangs. Als geboren en getogen Brabantse was ik heel blij dat ik na mijn afstuderen kon gaan werken in deze regio. Naast verloskundige ben ik ook echoscopiste. Ervaringsdeskundige ben ik sinds mei 2017 toen onze zoon Faas geboren werd. Ik hoop jullie binnenkort te ontmoeten tijdens deze mooie en spannende periode in jullie leven!