Spoed: 06 55 34 28 87
Florence Verloskundigenpraktijk
Nieuws
Wij zijn er voor jou!

Nieuws

  • Extra spreekuurlocatie in Engelen

Per maart 2022 zijn wij gestart met spreekuur in Engelen. Het spreekuur wordt gehouden op donderdagmiddag in het gezondheidscentrum Lage Leun op de Kraanvogellaan 11.

 

 

  • Verbouwing locatie Chopinstraat

Onze locatie op Chopinstraat 18 in Den Bosch Zuid wordt verbouwd. Daarom zitten wij vanaf eind februari 2022 tijdelijk op locatie Jacob van Maerlantstraat 100.

 

 

  • Zwangerschapsverlof

Onze waarneemster Britt Muste (zie foto) is in juli bevallen van dochter Rosi. In december 2023 komt zij terug van haar verlof en zal ze de diensten van Chris gaan overnemen en ons ondersteunen tijdens vakantieperiodes en drukte.

 

 

  • Studenten

In de praktijk lopen regelmatig studenten mee. Zij volgen de opleiding tot verloskundige en zitten in het 1e t/m het 4e jaar. Mochten jullie het niet prettig vinden dat er een verloskunde student aanwezig is tijdens het spreekuur, de bevalling en/of de kraamvisites dan kunnen jullie dit altijd bij een van ons aangeven.

Noa Dapper loopt met ons mee van 11 maart t/m 19 april 2024. Zij is een 3e-jaars verloskundige in opleiding.

 

 

  • Corona

Zwangere vrouwen hebben meer risico om ernstig ziek te worden van COVID-19. Daarom is het advies dat zwangeren zich laten vaccineren met een m-RNA vaccin en is het belangrijk om de geldende maatregelen goed op te volgen.

Klik hier voor meer informatie van De Verloskundige.nl. En klik hier voor meer informatie van het Jeroen Bosch Ziekenhuis.