Zoekt u een verloskundigenpraktijk in Den Bosch?

 

Kom naar verloskundigenpraktijk Florence  lekker klein en persoonlijk!

Verloskundigenpraktijk Florence in Den Bosch is de praktijk die u ondersteunt en begeleidt. Dat gebeurt zowel tijdens de zwangerschap, bevalling en het kraambed. In de verloskundigenpraktijk in Den Bosch is Chris Haenen de eigenaresse sinds 2013 en verloskundige sinds 2005. Chris brengt veel ervaring met zich mee die ze juist in een kleine praktijk wil benutten omdat daar veel ruimte is voor persoonlijke begeleiding. José Rack werkt sinds 2014 als  verloskundige bij verloskundigenpraktijk Florence en is de mede  eigenaresse. Kijk op de website voor meer informatie over praktijk Florence.

 

Verloskundigenpraktijk Den Bosch

Verloskundigenpraktijk Den Bosch

De naam Florence komt uit het Latijn en staat voor “bloei”. In de Romeinse mythologie staat godin Flora voor bloeiende gewassen die wij vonden passen bij zwangere vrouwen. Florence staat ook voor Florence Nightingale, een grondlegster van de verzorgingsstaat. Ook wij vinden dat talenten van ieder mens ontplooit moeten worden net als Florence.

 

Wat kunt u verwachten van uw verloskundigenpraktijk in Den Bosch?

 

De praktijk met verloskundigen in Den Bosch staan voor persoonlijke ondersteuning. Wij hebben de ervaring maar willen graag tegemoet komen aan uw eigen ideeën en wensen omtrent bevallen. Bevallen is iets persoonlijks en moet u op uw eigen manier doen. Bij verloskundigenpraktijk Florence staan we voor:

  • persoonlijke begeleiding
  • transparantie
  • goede bereikbaarheid met 3 locaties
  • kwaliteit
  • veiligheid
  • goede samenwerking

Verloskundigenpraktijk Den Bosch

 

Bel of mail bij uw zwangerschap en wij zien u graag!

Woont u in Den Bosch en bent u zwanger? Bel voor telefonische aanmeldingen: 06 21 21 74 22. Wij plannen uw eerste afspraak rond 8-9 weken zwangerschap waarbij u een echo krijgt en nogmaals een echo tussen de 10-13 weken om te bepalen hoe lang u zwanger bent. U kunt ook een contactformulier invullen. Wij reageren snel. Graag tot ziens bij verloskundigenpraktijk Florence.