Op zoek naar verloskundigen in Den Bosch?

 

Bij verloskundigenpraktijk Florence  in Den Bosch vindt u verloskundigen die u persoonlijk helpen!

Verloskundigenpraktijk Florence in Den Bosch is een kleine praktijk. Wij ondersteunen en begeleiden u en uw partner persoonlijk. Die begeleiding vindt plaats tijdens de zwangerschap, bij de bevalling maar natuurlijk ook tijdens het kraambed. In de praktijk in Den Bosch werken verloskundigen Chris Haenen en José Rack. Beide zijn eigenaresse van Verloskundigenpraktijk Florence.  Ze hebben gekozen voor een kleine praktijk waarin zij de ruimte hebben om u persoonlijk te begeleidingen. Bel 06 21 21 74 22 en wij maken graag een afspraak!

 

Verloskundigen Den Bosch

Verloskundigen Den Bosch

Kies voor verloskundigen in Den Bosch waar u zich thuis voelt

 

Bij een verloskundigenpraktijk hoort u zich ‘thuis’ te voelen. In onze praktijk in Den Bosch, doen wij en al onze verloskundigen, er alles aan om u gerust te stellen en u op een persoonlijke manier te ondersteunen. Het goede gevoel geeft u rust, zodat u kunt bevallen op de manier die u wenst en bij u past. Meld u aan bij verloskundigenpraktijk Florence en weet dat wij staan voor:

  • goede bereikbaarheid met 3 locaties in ’s Hertogenbosch
  • vele spreekuren, ook in de avond
  • kwaliteit
  • veiligheid
  • transparante verslaglegging
  • goede samenwerking met alle andere zorgverleners in Den Bosch

 

Verloskundigen Den Bosch

 

Benieuwd naar de eerste echo? Bel en wij zien u graag!

 

Bent u zwanger, woonachtig in Den Bosch of omstreken? Wij staan als verloskundigen voor u klaar. Meld u telefonisch aan op 06 21 21 74 22 of vul ons contactformulier in. U hoort snel van ons, zodat u snel terecht kunt bij verloskundigenpraktijk Florence.