Zoekt u een verloskundige in Den Bosch?

 

Bij verloskundigenpraktijk Florence in ’s Hertogenbosch bent u aan het juiste adres!

Verloskundigenpraktijk Florence in Den Bosch is de praktijk die u, als zwangere en partner, persoonlijk wil ondersteunen en begeleiden. Dat doen we zowel tijdens de zwangerschap, natuurlijk bij de bevalling maar ook tijdens het kraambed.

In de praktijk van verloskundigen in Den Bosch zie je Chris Haenen, verloskundige sinds 2005 en sinds januari 2013 eigenaresse van Verloskundigenpraktijk Florence. Sinds haar diploma heeft ze met veel liefde voor het vak als verloskundige in een grote praktijk gewerkt. Zij heeft daarna gekozen om juist in een kleine praktijk ruimte te bieden aan persoonlijke begeleiding.

José Rack is verloskundige en mede eigenaresse van Verloskundigenpraktijk Florence. Zij heeft haar opleiding in Rotterdam gevolgd en is sinds 2014 werkzaam bij verloskundigenpraktijk Florence. Zij heeft ook bewust voor een kleine praktijk gekozen, zodat er voldoende ruimte is om een goede band met elkaar op te bouwen. José komt uit ’s-Hertogenbosch en is  zelf moeder van 2 kinderen.

 

Verloskundige Den Bosch

Verloskundige Den Bosch

Chris en José zijn allebei echoscopiste. Daardoor kunnen zij de echo’s in hun eigen verloskundigenpraktijk maken.

De naam van onze praktijk Florence, komt uit het Latijns en betekent “bloei”. In de Romeinse mythologie is godin Flora bekend van de bloeiende gewassen en de lente. Een vergelijking die wij maken met iedere zwangere vrouw. Bovendien is Florence Nightingale een belangrijke grondlegster van de verzorgingsstaat, waarbij de talenten van ieder mens ontplooit moeten kunnen worden.

 

Wat kunt u verwachten van uw verloskundige in Den Bosch?

 

Alle verloskundigen in onze praktijk in Den Bosch willen u op een persoonlijke manier ondersteunen, zodat u kunt bevallen op de manier die bij u past en tegemoet komt aan uw eigen ideeën en wensen. Als u zich bij  Verloskundigenpraktijk Florence aanmeldt, dan weet u dat wij staan voor:

  • goede bereikbaarheid
  • kwaliteit
  • veiligheid
  • transparante verslaglegging
  • goede samenwerking met het ziekenhuis en andere zorgverleners

 

Verloskundige Den Bosch

 

Bel als u zwanger bent en wij zien u graag!

 

Bent u zwanger en woont u in of rond Den Bosch? Voor telefonische aanmeldingen belt u: 06 21 21 74 22 en wij plannen graag een afspraak in voor de eerste controle rond 8-9 weken zwangerschap. Er wordt dan een echo gemaakt of de zwangerschap er goed uitziet waarna tussen de 10-13 weken een echo wordt gemaakt om de termijn te bepalen. Een contactformulier invullen middels onze website kan ook. Wij reageren snel en zien u graag bij verloskundigenpraktijk Florence.